TISKARNA KARA


Tiskarna Kara se ponaša z večletnim izkušnjami na področju digitalnega tiska. Svoje stranke razveseljujemo z natančno izdelanimi izdelki, inovativnimi idejami in kratkimi dobavnimi roki. Tiskarna Kara se nahaja v okolici Tržiča in se ukvarja z digitalnim tiskom, offset tiskom, grafičnim oblikovanjem in pripravo na tisk ter fotografijo. Vsak tisk ima svoje prednosti in slabosti. Od izdelka, ki ga tiskamo pa je odvisno, za kateri tisk se bomo odločili.


TISKARNA DIGITALNEGA TISKA


Smo tiskarna, ki se pretežno ukvarjamo z digitalnim tiskom. Gre za novejšo tehniko tiska, pri kateri izdelava filma in posledično tiskarske plošče ni potrebna, saj tiskanje poteka neposredno iz računalnika. Posledično so tudi stročki tiskanja manjših naklad cenejši, kot pri drugih tehnikah tiskanja.
V naši tiskarni digitalnega tiska vam z veseljem pomagamo tako s samim tiskanjem, kot tudi s produktnim svetovanjem. Naša ekipa je vedno polna novih, inovativnih in modernih zamisli, ki bodo vaš produkt naredile še bolj zanimiv in kvaliteten, vi pa boste z izdelkom v naši tiskarni digitalnega tiska še bolj zadovoljni.


NAROČNIK JE ZA NAS ZMERAJ NA PRVEM MESTU


V tiskarni Kara vam ponujamo tiskanje po ugodnih cenah. Cenik lahko najdete na spletni strani tiskarne. Povpraševanje nam lahko pošljete po e-mailu ali pa nas pokličete po telefonu in nas povprašate o različnih možnostih tiska. Z veseljem vam bomo pomagali odgovoriti na vprašanja, ki se vam zastavljajo in odpraviti morebitne dvome. Seveda pa nas lahko obiščete kar v naši tiskarni in se z nami pogovorite o vaših željah in potrebah glede tiskanega izdelka. V tiskarni Kara vas bo pričakala ekipa izkušenih in inovativnih strokovnjakov, ki vam bodo s svojimi idejami, ki so jih razvijali skozi leta oblikovanja in tiskanja, pomagali do izdelka, ki ste si ga zamislili. Pohvalimo se lahko z natančnimi izdelki, ki služijo svojemu namenu in ki jih izdelamo v dogovorjenem času. Naročniki so pri nas zmeraj zadovoljni.

 

digitalni tisk