TISKANJE VABIL


Z vse večjo popularnostjo digitalne komunikacije so postala pisma v fizični obliki – in s tem tudi vabila – vse bolj cenjena. V tiskarni Kara vam ponujamo tiskanje vabil, ki vas bodo navdušlia s svojo elegantnostjo in modernostjo. Ponujamo vam tiskanje vabil za vse priložnosti: tiskanje vabil za rojstni dan, poročna vabila ali vabila za praznovanje krsta, obhajila ali birme. Zraven tiskanja vabil na različne materiale vam ponujamo tudi grafično oblikovanje vabil. Tiskanje in oblikovanje vabil gresta namreč z roko v roki, saj brez kvalitetno oblikovanega vabila atraktivnega vabila ni mogoče natisniti. Naši grafični oblikovalci vam bodo pri oblikovanju vabila pomagali s strokovnimi nasveti. S skupnimi močmi bomo izdelali atraktivno vabilo, ki bo pritegnilo povabljene.

 

 

Nizke cene tiska

Cene v ceniku za tiskanje vabil so seveda odvisne od materialov, ki jih za vabilo uporabimo in od načina tiskanja. Za tiskanje manjših naklad vabil je primeren digitalni tisk, saj zanj ni potrebno pripravljati grafične plošče in cene v ceniku tiskanja vabil bodo tako nižje. Z digitalnim tiskanjem vabil bomo prav tako prihranili na času, saj je dosti hitrejše.

 

Tiskanje vabil v Tiskarni Kara Tiskanje in oblikovanje

 

Vabila za vse priložnosti


Potrebujete vabila za poroko, obhajilo ali rojstnodnevno zabavo? Povprašajte nas po možnostih tiskanja vabil kar preko spleta, na našem e-mail naslovu ali pa nas pokličite po telefonu. Seveda nas lahko obiščete tudi v naši poslovalnici, kjer vam bo ekipa strokovnjakov pomagala odgovoriti na vprašanja in odpraviti morebitne dvome. Svetovali vam bomo glede dizajna, izbire barv in podlage za vaše vabilo. S strokovnim znanjem, mnogoletnimi izkušnjami in inovativnostjo, bomo vaše vabilo naredili še bolj privlačno. Navdušeni pa ne boste le nad strokovnostjo in prijaznostjo naših zaposlenih, pač pa vas bodo navdušile tudi cene v ceniku za tiskanje vabil. Vabila tiskamo ugodno in kvalitetno. Za izdelavo vabil uporabljamo kvalitetne materiale in barve, tako da so vabila obstojna in si jih lahko vaši najdražji shranijo tudi kot spomin na nepozaben dogodek.