TISK VIZITK


Ponujamo vam tisk vizitk po ugodni ceni. Dobro izdelana vizitka je lahko povod za vaš naslednji poslovni uspeh in za uspešno poslovno sodelovanje. Da bo vizitka dosegla željen učinek mora biti skrbno izdelana. Pomembno je, iz kakšnega materijala je narejena in kakšne so njene dimenzije. Seveda je pomembno tudi, da je grafično in estetsko dovršena. Ko vse to dosežemo, moramo poskrbeti za natančen in kvaliteten tisk vizitk.
Vizitke lahko tiskamo v več tehnikah; najpogostejši je digitalni tisk, lahko pa se odločimo tudi za offset tisk. Prednost digitalnega tiska vizitk je v tem, da je izjemno hiter. Vizitke natisnemo natančno in kvalitetno.

 

digitalni tisk vizitk


NE SAMO TISK VIZITK, PAČ PA TUDI NJIHOVO GRAFIČNO OBLIKOVANJE


Pomagamo pa vam tudi pri grafičnem oblikovanju same vizitke. Ker mora biti vizitka estetska, pravih dimenzij in prepoznavna, vam s svojim strokovnim znanjem, izkušnjami, ki smo jih pridobili v letih dela in s svojo inovativnostjo, pomagamo razviti idejo o vaši vizitki ter tako poskrbimo za kvaliteten produkt, ki docela služi svojemu namenu.
S tiskom vizitk v tiskatni Kara boste izjemno zadovoljni, saj vas bo prepričala kvaliteta digitalnega tiska vizitk in natančnost motivov. Navdušeni boste tudi nad strokovnostjo in inovativnostjo naših oblikovalcev. Digitalni tisk vizitk vam nudimo cenovno ugodno in kvalitetno.


Si želite natisniti vašo poslovno vizitko? Pošljite nam povpraševanje po e-pošti ali pa nas pokličite po telefonu in se pozanimajte o ceni izdelave vizitk. Seveda pa nas lahko obiščete kar v tiskarni, kjer se boste lahko o tiskanju poslovnih vizitk pogovorili z našo ekipo strokovnjakov, ki vam bo pomagala odgovoriti na vsa vprašanja in odpraviti morebitne dvome. Pomagala vam bo pri odločitvi, katera tehnika tiska vizitk je za vas primernejša, prav tako pa vam bodo znali svetovati pri izbiri barv, vzorcev, dimenzij in materiala za vizitko. Vizitka bo tako izdelana po vaših željah, s strokovno pomočjo pa bo pridobila še na prepoznavnosti. Vaši poslovni uspehi so s takšno vizitko zagotovljeni!