SITOTISK


Ko govorimo o sitotisku, govorimo o tehniki tiska, ki spada med propustne tehnike tiska. Prednosti sitotiska je veliko:
•    tiskamo lahko na različne materiale,
•    dosežemo lahko večjo intenzivnost barv,
•    tiskamo lahko tudi na razmeroma velike površine.


Tehniko sitosiska uporabljamo za direkten tisk na izbran material preko gostega sita. S pomočjo sitotiska vam lahko izdelamo majice ali kape z napisi, nalepke, torbe, zastave, transparente… Primeren je tako za manjše kot tudi za večje nakalde in je izjemno obstojen. Ponuja nam možnost izdelovanja ostrih in natančnih barvnih motivov.
Postopek sitotiska je zelo preprost. Barve za sitotisk ne stisnemo na podlago, pač pa jo v plasteh nanesemo na izbrano podlago skozi gosto sito, ki deluje kot šablona. Za vsak vzorec lahko izberemo poljubno barvo za sitotisk.  
Barve za sitotisk so narejene na vodni osnovi in se lahko pohvalijo z odlično pokrivnostjo ter hitrim sušenjem.
Dan danes je sitotisk tehnika, ki se največ uporablja za tisk na različne tkanine – majice, dežnike, nahrbtnike in druge artikle z ravno površino.

 

barvni sitotisk Sitotisk - barvna paleta


SITOTISK ZA TEKSTIL


Ponujamo vam barvni sitotisk za majice, nahrbtnike, kape, dežnike in druge tekstilne izdelke, ki jih želite potiskati. Ker je postopek sitotiska na tekstil avtomatiziran, bodo izdelki hitro gotovi, njihov potisk pa bo kvaliteten in natančen.
Prednosti našega podjetja so strokovnost, hitrost in inovativnost. Ponujamo vam digitalno tiskanje, sitotisk za majice in druge oblike tiska. Naše barve za sitotisk so izjemno obstojne in kvalitetne, izdelki pa so natančno izdelani in kakovostni. Povpraševanje nam lahko pošljete po e-pošti ali pa nas pokličete po telefonu. Seveda pa se lahko oglasite tudi v naši tiskarni digitalnega tiska in nas povprašate o ponudbi, ki vas zanima. Z veseljem vam bomo pomagali tudi v primeru drugih vprašanj ali dvomov. Naša skupina strokovnjakov vam bo s svojim znanjem, večletnimi izkušnjami in inovativnimi idejami, pomagala do odličnega in atraktivnega izdelka.

 

Preverite tudi offset tisk in ostale vrste tiska.