Kakovostna, hitra in ugodna vezava

Knjigoveznica Kara vam nudi različne vrste vezav. Najbolj pogosta oblika je trda vezava, ki se predvsem uporablja za vezavo diplomskih ter magistrskih nalog in doktorskih disertacij, na katero vam s pomočjo zlatotiska odtisnemo poljubno ali z navodili določeno besedilo. Knjigoveznica Kara vam nudi usnjene ali platnene platnice v različnih barvah ter zlato in srebrno barvo tiska na platnico. Za manjše skripte in druga besedila pa vam naša knjigoveznica priporoča mehko ali toplotno vezavo ter spiralno vezavo.
Pri mehki oziroma toplotni vezavi uporabljamo termo platnice in lepilo. Spiralna vezava se uporablja za vezavo raznih skript, učnih pripomočkov in drugih dokumentov. Pri vezavi lahko uporabimo plastično ali žično spiralo. Žična spirala je zelo praktična, saj omogoča odpiranje za 360 stopinj, kar omogoča zelo enostavno kopiranje.

 

Najcenejša vezava diplomskih nalog

Ko je diplomska naloga spisana ter potrjena s strani mentorja in s strani referata vaše fakultete, jo je treba zvezati. Vezava diplomske naloge pomeni vezavo naloge v celoto, torej listi niso zgolj speti skupaj s spenjačem ali čem podobnim. Diplomska naloga z vezavo postane zaokrožena celota in tako cela naloga dobi nekakšno drugačno, lepšo obliko. Diplomska naloga je šele z vezavo videti veliko lepša in je primerna za predajo fakulteti. Poleg trde vezave na nekaterih fakultetah zadošča diplomska naloga, vezana s spiralo.

Tiskarna in knjigoveznica Kara je pravi naslov za vse, ki potrebujete kakovostne in ugodne tiskarske storitve. Vse od fotografije in oblikovanja do izvedbe tiska raznovrstnih tiskovin. Vas zanima cena vezave diplomske naloge? Preverite naš cenik, ki vam je na voljo tako na naši spletni strani kot tudi v naši poslovalnici. Prepričani smo, da boste nad našo ugodno ceno navdušeni.

 

 

Vezava knjig in diplomskih nalog Knjigoveznica Kara